Voor werknemers

/Voor werknemers
Voor werknemers2017-11-13T22:34:35+00:00

Werken met een chronische aandoening, wat is mogelijk?

Je hebt een chronische aandoening en je werkt. Die combinatie is soms behoorlijk lastig. Je loopt vast en wilt daarbij gecoacht worden door iemand die weet wat je doormaakt. Een groepswandeling is dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met mij en ook met anderen gelijkgestemden met een chronische aandoening. Je komt letterlijk in beweging. Heb je een vraag, dan help ik je uiteraard verder.

Wil je in een aantal 1-op-1 sessies aan de slag met jouw vraag, aan de slag gaan? Dan is een individueel coachingstraject geschikt. We staan uitgebreid stil bij wat jij wilt bereiken en hoe je daar komt en ik begeleid je in dat intensieve proces. Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Is individueel coaching niet wat je zoekt, maar wil je wel leren van en met gelijkgestemden met een chronische aandoening? Tijdens intervisie staat het leren van elkaar centraal. Tijdens een bijeenkomst inventariseren we samen de vraag die iedereen heeft. Eén daarvan verdiepen we ons gezamenlijk in. De groep bestaat uit maximaal 8 personen.

Groepswandeling

Op een gezellige manier samen wandelen met anderen met een chronische aandoening. Eerstvolgende wandeling is zaterdag 25 november. Bekijk meer informatie over de groepswandelingen | Naar kalender.

Individueel coachingstraject

Behoefte aan individueel coaching? We bepalen samen tijdens een eerste gesprek je coachvraag. In ongeveer 5 tot 8 gesprekken ga hiermee je aan de slag. Dit aan de hand van verschillende modellen, door de vragen die ik stel, maar zeker ook met een inslag van humor. Na ieder coachgesprek bepalen we wat je ermee gaat doen.  Bekijk meer informatie over het individueel coachingstraject

Serie van 6 intervisie bijeenkomsten

Je hebt een goede balans gevonden in het werken met een chronische aandoening, maar loopt soms wel tegen zaken aan waarvan je benieuwd bent hoe anderen hier mee om zouden gaan. Tijdens deze 6 bijeenkomsten gaan we iedere keer een situatie bespreken en hoor je hoe anderen het zouden aanpakken. Bekijk meer informatie over intervisie.

Coaching voor werknemers