Individuele coaching werknemers

/Individuele coaching werknemers
Individuele coaching werknemers2018-05-31T21:29:50+00:00

Werken met een chronische aandoening

Je hebt een chronische aandoening, maar je loopt wel tegen een aantal zaken aan, bijvoorbeeld:

 • Je energie en concentratie is minder;
 • Niemand ziet iets aan je, terwijl je wel de pijn hebt;
 • Je krijgt niet altijd begrip van je collega of leidinggevende;
 • Je wilt jezelf bewijzen en laten zien dat je op dezelfde manier je werk nog kunt doen;
 • Je krijgt niet de kans die je collega wel krijgt.

Dit levert frustratie, stress, onbegrip, onzekerheid en boosheid op. Alles bij elkaar komt het je gezondheid zeker niet ten goede. Daarbij wil je wel je werk zo goed mogelijk blijven doen. Wil je hierbij gecoacht worden door mij? Tijdens een vrijblijvende afspraak kijken we samen of spreekwoordelijke, maar ontzettend belangrijke, klik er is. Individuele coaching kan je echt vooruit helpen!

Maak direct een afspraak

Ik weet hoe het is om iedere dag pijn te hebben en met beperkte energie te leven. Ik weet ook hoe het is om er mee te werken. Ondanks alles kijk ik graag naar mijn mogelijkheden en daar coach ik jou ook graag mee.

Individuele coaching chronisch zieke werknemer

Individueel coaching traject: wat wil je bereiken?

Uitgangspunt tijdens het coaching traject ben jij. Jij bepaalt wat je wilt bereiken, samen gaan we onderzoeken hoe je dat gaat behalen. We eindigen ieder gesprek in concrete acties die je gaat uitvoeren. Zonder acties blijft het namelijk bij veel geklets, maar weinig resultaat. Als je daar wel naar op zoek bent, dan ben je bij mij niet aan het juiste adres. Hier gebruiken we ook de kennismaking voor. Het moet van twee kanten kloppen. Is dat niet zo? Zullen we dan afspreken dat we dat eerlijk tegen eerlijk zeggen. Alleen dan ga jij ook bereiken wat je wilt bereiken.

Vraag nu een vrijblijvende kennismaking aan

Coachingstraject

Belangrijke uitgangspunten voor het coachingstraject voor mij zijn de volgende:

 • Gelijkwaardigheid: Het gaat om jou, ik begeleid je in het traject.
 • Veiligheid: Wat we bespreken blijft tussen ons. Alleen na uitdrukkelijke toestemming van jou zal ik gegevens doorgeven aan je werkgever, bedrijfsarts en/of andere personen die hierom kunnen vragen.
 • Kijken naar je mogelijkheden, zonder de beperkingen te negeren: Je gezondheid is zoals deze is, daar aan voorbij gaan betekent voorbij gaan aan jezelf. Je hebt de aandoening, maar bent het niet. Je hebt naast je aandoening ook nog een goed stel hersens.
 • Ervaringsdeskundigheid: Ik weet hoe het is om iedere dag pijn te hebben en met beperkte energie te leven. Ik weet ook hoe het is om er mee te werken. Ondanks alles kijk ik graag naar mijn mogelijkheden en daar coach ik jou ook graag mee.

Wat levert het je op?

Tja, nou kan ik natuurlijk hier het makkelijke antwoord geven ‘dat ligt aan je eigen inzet’. En dat is ook zo. Maar een aantal zaken komen wel vaak terug.

 • je kunt makkelijker over je aandoening communiceren met je collega’s en vrienden, waardoor je meer begrepen voelt;
 • je weet waar jouw eigen kracht ligt. En hoe maar je hier gebruik van in het omgaan met je aandoening?;
 • je weet hoe je je eigen grenzen bewaakt;
 • je kunt makkelijker bij je werkgever aangeven wat je nodig hebt om je werk te (blijven) doen;
 • je houdt weer energie over voor leuke dingen;

Dat is waar ik je bij kan helpen, praktisch en met enthousiasme. Samen aan het werk met jouw toekomst. Zullen we om te beginnen binnenkort eens een stukje gaan wandelen? Mogelijk heeft je werkgever hiervoor een budget beschikbaar. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

Afspraak inplannen