Individuele coaching werknemers

/Individuele coaching werknemers
Individuele coaching werknemers 2017-11-13T22:13:27+00:00

Werken met een chronische aandoening

Je hebt een chronische aandoening, maar je loopt wel tegen een aantal zaken aan, bijvoorbeeld:

  • Je energie en concentratie is minder;
  • Niemand ziet iets aan je, terwijl je wel de pijn hebt;
  • Je krijgt niet altijd begrip van je collega of leidinggevende;
  • Je wilt jezelf bewijzen en laten zien dat je op dezelfde manier je werk nog kunt doen;
  • Je krijgt niet de kans die je collega wel krijgt.

Dit levert frustratie, stress, onbegrip, onzekerheid en boosheid op. Alles bij elkaar komt het je gezondheid zeker niet ten goede. Daarbij wil je wel je werk zo goed mogelijk blijven . Wil je hierbij gecoacht worden door mij? Tijdens een vrijblijvende afspraak kijken we samen of spreekwoordelijke, maar ontzettend belangrijke, klik er is. Individuele coaching voor jou als werknemer kan je echt vooruit helpen!

Maak direct een afspraak

Ik weet hoe het is om iedere dag pijn te hebben en met beperkte energie te leven. Ik weet ook hoe het is om er mee te werken. Ondanks alles kijk ik graag naar mijn mogelijkheden en daar coach ik jou ook graag mee.

Individuele coaching chronisch zieke werknemer

Individueel coaching traject: wat wil je bereiken?

Uitgangspunt tijdens het coaching traject ben jij. Jij bepaalt wat je wilt bereiken, samen gaan we onderzoeken hoe je dat gaat behalen. We eindigen ieder gesprek in concrete acties die je gaat uitvoeren. Hierdoor maak je het jezelf eigen en is de kans groot dat je ook na ons traject hier voordeel van hebt.

Vrijblijvend kennismaken, en dan?

We starten met een vrijblijvende kennismaking, waarbij jij zelf aangeeft of je met mij als coach aan de slag wilt gaan.

Vraag nu een vrijblijvende kennismaking aan

Intake

Hebben we een klik en gaan we ervoor? Dan gaan we dieper op je situatie in en breng ik deze in kaart. Dit is het startpunt voor het traject. Gemiddeld bestaat een traject uit 5 tot 8 gesprekken. Meer of minder nodig? Geen probleem.

Belangrijke uitgangspunten voor het coachingstraject zijn:

  • Gelijkwaardigheid: Het gaat om jou, ik begeleid je in het traject.
  • Veiligheid: Wat we bespreken blijft tussen ons. Alleen na uitdrukkelijke toestemming van jou zal ik gegevens doorgeven aan je werkgever, bedrijfsarts en/of andere personen die hierom kunnen vragen.
  • Kijken naar je mogelijkheden, zonder de beperkingen te negeren: Je gezondheid is zoals deze is, daar aan voorbij gaan betekent voorbij gaan aan jezelf. Je hebt de aandoening, maar bent het niet. Je kunt nog veel wel.
  • Ervaringsdeskundigheid: Ik weet hoe het is om iedere dag pijn te hebben en met beperkte energie te leven. Ik weet ook hoe het is om er mee te werken. Ondanks alles kijk ik graag naar mijn mogelijkheden en daar coach ik jou ook graag mee.

Eerst kennismaken tijdens een wandeling?

Bewegen is voor iedereen belangrijk, maar met een chronische aandoening al helemaal. Wandelen is een makkelijke manier om te bewegen en levert je veel op. Je ontspant makkelijker en valt sneller in slaap. Regelmatig organiseer ik een groepswandeling, samen met gelijkgestemden met een chronische aandoening wandelen we een mooie route. Verder lezen over de groepswandeling.

Doe je de kennismaking liever in een wandeling 1-op-1? Neem dan zeker contact op, dan maken we een afspraak.

Bekijk de kalender en schrijf je in voor een wandeling

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken we samen waar jij mee geholpen bent, naast 1-op-1 coaching is een intervisiegroep ook mogelijk. Of stel direct een vraag.

Afspraak inplannen